کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه هواداران حرف مدیران را باور ندارند گفت : باید یک مربی خارجی بزرگ به خدمت گرفته شود تا مجتبی جباری که یک پتانسیل برای آینده است از بین نرود.
روز گذشته، رقابتهای قهرمانی دو و میدانی جوانان کشور گرامیداشت دهه کرامت با صدرنشینی دو و میدانی کاران لرستان، اصفهان و خراسان رضوی در چهارمحال و بختیاری به پایان رسید.
رئیس هیات بیماران خاص و پیوند اعضا چهارمحال و بختیاری گفت: سلمان محمدخانی، ورزشکار پیوند اعضاء چهارمحال و بختیاری بهعنوان یکی از ۱۰ ورزشکار برتر ایران در رقابتهای جهانی پنج کیلومتر معرفی شد.
مدیر کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: 420 دو و میدانی کار برتر کشور برای رسیدن به مسابقات جهانی از اول تیرماه در این استان با هم به رقابت می پردازند.